Welkom op mijn Blog

Intimi noemen mij JayBee en/of Bernie, ... ik ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de natuur en dan specifiek op het eiland Texel. Naast mijn werk ben ik radiozendamateur en heb fotografie als hobby. Verder ben ik 20+ jaar actief lid geweest van de pinksterbeweging in Nederland, heb gediend bij Opwekking en ben bekend met "de wonderen van" genezing. Okay?


Van mijn hart tot jouw hart: wees kritisch en luister vooral naar dat stemmetje diep van binnen. God regeert in ons leven ondanks alles.

Bestaat God dan echt? Waarom is de Bijbel een bijzonder boek? Waarom zoveel verschillende kerken? Waarom is er verschil tussen kerk statuten en het woord van God, de Bijbel? Ik hoop dat mijn antwoorden je helpen. Ik heb ervaringen die mij hebben gemaakt tot wie ik ben en dat deel ik graag.

Niet geplaagd door theologie en ander universitair gedoe beschrijf ik mijn persoonlijke ervaringen en visie op dit leven. Wellicht heb je interesse in dat ongrijpbare geloof, of heb je juist luid balkend je kerk verlaten. Don’t worry, het komt wel weer goed. Dit leven bestaat uit onderzoek en leren šŸ™‚


Gedachten van een Vaderhart is dus gebaseerd op ervaringen binnen kerken, met mensen die zich christen noemen en zo niet meer. Bedoeld als reddingsboei voor hen die zich verloren voelen binnen het verstikkende dogma van de kerk. Terug naar Jezus, leef je leven en ga vooral je eigen weg met Hem, ... dat is mijn boodschap. Verder een frisse kijk op wereldse zaken, van euthanasie tot en met klimaat.

Ik werk ook aan een boek, deze website is een soort van voorbereiding. Regelmatig publiceer ik gedachten. Deze gedachten kunnen je aan het denken zetten, ik hoop dat je dan eerlijk tegen jezelf kunt zijn. Ik wil jou namelijk laten inzien dat jij niets mankeert, niet gek bent, en vooral dat alleen Jezus Christus De weg is naar De Waarheid en Het Leven. In geval van gewetensnood of ernstiger adviseer ik je professionele hulp te zoeken: zie ook Hulpverlening.

Gebed is belangrijk maar met seculiere hulp is ook helemaal niets mis.

Bear Hug.
JayBee | ZZV'er (Zelfstandige Zonder Voorganger)