Klaar met conspiracy

Gatverdamme, ... ik ben er zo klaar mee. Al die complottheorieën gebaseerd op de Bijbel. Bijna iedere ontwikkeling met enige impact wordt door bepaalde christenen uitgelegd als voorspeld, werken van de duivel en zo meer van die onzin. Zelfs het boek Openbaring wordt er bij gehaald, en dan vooral Openbaring 13. Man man, wat een onkunde.

Het boek Openbaring is geschreven voor een tijd ver voor ons. Lees dit eerdere artikel maar eens:

Dit is een van de redenen dat ik mij niet meer committeer aan een kerkelijke stroming en of denominatie. Wat dat betreft ben ik een echte ZZV'er: Zelfstandige Zonder Voorganger. Ik ben een gezond zelfstandig christen en bewandel mijn eigen weg met Jezus.

Alle moderne ontwikkelingen in het hier en nu beoordeel ik naar eer en geweten en luister daarbij ook goed naar Zijn stem. Dit kan jij ook. Hierbij is het wel belangrijk te weten met welke intentie en in welk tijdsbeeld de Bijbel is geschreven, en dan dus met name het mistieke boek Openbaring.

Hieronder bied ik je twee links naar informatie waar ik verder volledig achter sta, ik kan het niet beter verwoorden en daarom deze verwijzingen.

  • https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/fighting-disinformation/identifying-conspiracy-theories_nl#hoe-kunnen-journalisten-verslag-uitbrengen-over-samenzweringstheorien

  • https://www.nporadio1.nl/nieuws/podcast/8261e003-fb2b-4f0e-8a49-c49b93bde9b1/de-ongelooflijke-podcast-over-great-reset
Doe er je voordeel mee. Bewandel je weg in oprechte nuchterheid en laat je niet beïnvloeden door de negatief geladen informatiebubbels van het internet en de social media.

Bear Hug.

0 comments: