Beste wensen? Ja!

Ondanks alle zeer donkere- en negatieve ontwikkelingen in deze wereld wil ik toch benadrukken dat het belangrijk is dat wij elkaar het beste wensen voor de toekomst die voor ons ligt. Was het gesproken woord eerder niet krachtig? Waren het niet simpele woorden die ons bestaan mogelijk hebben gemaakt?

Voor wie gelooft in De Schepping moet dit dus geen dingetje zijn. Voor wie niet gelooft en de achtergrond ervan niet kent wil ik zeggen; accepteer die uitgestoken hand.

Denk alsjeblieft na over je eigen bestaan, de reden van dat en alles om je heen. Wees eens stil en beschouw het gegeven dat er werkelijk een hogere macht is die jou kent, die jou koestert en die weet waar jij ondanks alles gedragen doorheen gaat ongeacht een positieve of negatieve uitkomst. Wat dit laatste betreft is dat waardeoordeel niet aan ons.

Met de kennis dat er een leven is na de stoffelijke dood krijgt alles een andere waarde, ... hecht dus niet teveel aan al dat bekende om je heen.

Voor nu: geniet van het samen de jaarwisseling doormaken, in Nederland met vuurwerk, oliebollen en onder andere appelbeignets, en wens elkaar dus vooral het allerbeste: spreek dit naar elkaar uit!!

Bear Hug en/and Happy New Year.


0 comments: