Corona | ik heb mijn vaccinatie gekregen

Via mijn inner circle kreeg ik de tip dat het afspraak maken voor een vaccinatie was open gesteld voor mijn geboortejaar (1961). Ik reageerde direct en had bliksemsnel een afspraak, voor zowel de eerste als de tweede (vervolg)afspraak. Ik was niet nerveus, nee: vooral collega's in de zorg deden alsof het een koekje bij de koffie was.

Op het moment dat ik kon parkeren voor de ingang van de vaccinatie locatie kreeg ik kriebels en rare kronkels in buik en knieën. Ik wist direct dat de Heilige Geest in mij bewoog, sinds mijn wedergeboorte (doop) Zijn/mijn ding 🥰.

Eenmaal binnen na de diverse controles werd ik instant vrolijk maar kreeg tegelijk ook een gevoel van "je gaat ergens bij horen"... ik werd direct ook teruggeworpen op mijn persoonlijke relatie met God via Jezus Christus. Ik voelde letterlijk de instemming dat het goed was. Och, wat een mooi moment.

Gedurende mijn korte babbel met de GGD-medewerker was de injectie al gezet eer ik het door had. Zo subtiel, zo snel. Vervolgens word je dan doorverwezen naar zitplaatsen voor 15 minuten. Zitplaatsen om onverwachte implicaties te monitoren en aan te pakken wanneer nodig. Supergoed geregeld, EHBO personeel liep heen en weer en hield iedereen in de gaten.

Gedurende dat rustmoment liepen de tranen over mijn wangen. Dankbaar voor dit tijdperk van technische revolutie en de snelheid waarmee deze voortschrijdt.

Ik weet het: mensen die geen wetenschappelijke achtergrond hebben weten het beter dan al die wetenschappers die voor het eerst sinds de geschiedschrijving via samenwerking en het delen van kennis een nieuwe zwarte pest in korter dan een jaar hebben getackeld. Ik ben hier zo dankbaar voor!!

Bedenk dat in een tijd dat een helikopter op Mars kan vliegen, een nieuw wereldbedreigend virus ook sneller bedwongen kan worden dan ooit tevoren. Technologie helpt de mensheid voort, ... onder toezicht van haar schepper: dat laatste kan ik je garanderen :-)

Fake news? Onzin? Satan? NWO? Heb jij deze of andere redenen om alles te ontkennen? Prima, ga je eigen weg en geef vooral God en Zijn zoon niet de schuld van alles wat de mensheid overkomt.

Na de schepping, hoe die ooit tot stand is gekomen mag je zelf invullen, is het aan jou en mij om in diezelfde schepping te dealen met alles dat langskomt. 

Bear hug.

0 comments: