Welkom op mijn Blog

Afbeelding
Ik (Bernard: intimi noemen mij JayBee of Bernie) ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de Lone Star state Texas. Mijn jongste zoon woont daar met zijn vrouw en kinderen.

Omgekeerde wereld

Praten met God? Wanneer je als christen zegt dat je met God praat door middel van de Heilige Geest als bemiddelaar dan word je helemaal voor knots verklaard. Hartstikke knettergek. Want God bestaat niet, Jezus was gewoon een mens en die Heilige Geest … ach: er zijn zoveel andere geesten en geloven.

Och och, het is voor een deel zo waar. Er zijn heel veel geesten, God waarschuwt daar ook voor. De wereld van geesten en waarzeggerij (echt een directe link naar het hiernamaals trouwens) moeten wij ver van ons laten.

Toch zie je in veel tuincentra diverse afbeeldingen van de inmiddels voor normaal geaccepteerde goddelijke figuren. Wie dit soort dingen in huis haalt zet deuren open naar elders, ... een plek waar je niet wil zijn.

Dat elders wordt steeds meer normaal dus. Zie nu dit NOS artikel, mensen horen stemmen en dat is dus niet gek maar heel normaal :-(

Laat ik hier kort en duidelijk over zijn. Wanneer je stil bent hoor je niks, hooguit de stem van God die fluistert: Hey, Eliah/jouw naam, waar ben je? …

Stemmen? Er is maar een stem die alles bij Schepping al had geordend. Wanneer je die niet verstaat of herkent ben je werkelijk reddeloos verloren!!

Ga op je knieƫn en bid in je eigen woorden dat God en Zijn zoon in jouw leven komen, dat je hen accepteert als de enige verlosser van al wat jou vasthoudt aan deze (tijdelijke) wereld.

En weet je? Wanneer je gebed/smeekbede oprecht vanuit je hart komt gaat het echt gebeuren … er komt dan rust over je. De ervaring daarbij is een persoonlijke, daar kan ik verder niets over/van zeggen.

Bear Hug.

Reacties