Welkom op mijn Blog

Afbeelding
Ik (Bernard: intimi noemen mij JayBee of Bernie) ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de Lone Star state Texas USA. Mijn jongste zoon woont daar met zijn vrouw en kinderen. Ik ben 20+ jaar actief lid geweest van de pinksterbeweging in Nederland, heb gediend bij Opwekking en ben bekend met "de wonderen van genezing". Okay?

Wees maar dankbaar

In een wereld die streeft naar meer winst en alsmaar hogere omzet is goed nooit genoeg. Dat is een groot verschil met de start van de huidige schepping, God zag namelijk dat het (wel) goed was.

Daarom: meet jezelf niet af aan die alsmaar wisselende standaard van deze wereld, je voldoet namelijk nooit.

Kijk in de spiegel en wees dankbaar voor wie je bent en wat je aan mogelijkheden hebt.

Bear Hug.

Reacties