Welkom op mijn Blog

Afbeelding
Ik (Bernard: intimi noemen mij JayBee of Bernie) ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de Lone Star state Texas. Mijn jongste zoon woont daar met zijn vrouw en kinderen.

Eenzaamheid

Iets dat je zo maar kan overkomen. In je huiskerk(gemeente) kunnen jouw voorbeelden zomaar de boel de boel laten, je favoriete merk/artiest valt door de mand, of wellicht is “het feest” op kantoor of school zomaar NIET jouw versie. Dan verkeer je ineens ongewenst in die olympische spagaat :-(

En toch: het zit veelal tussen de oren. Natuurlijk ben je thuis, op feesten en waar dan ook best wel eens alleen ... geen discussie. De geestelijke beleving van die eenzaamheid is een andere, dat zit echt tussen de oren. Een connectie met Jezus kan dat wegnemen, echt waar.

Jouw opstaan in Hem is een change die redding biedt en die je vervolgens kunt doorgeven. Doorgeven door het zijn van een voorbeeld. Niet een voorbeeld dat gekopieerd is van iemand anders. Nee, gewoon jouw eigen identiteit in Hem.

Dus: wees geen hipster, trendvolger of modejunkie … maar gewoon jezelf, ook in die eenzaamheid van welke vorm dan ook. Laat maar zien wat Hij in jouw leven doet. Okay?

Bear Hug.

Reacties