Welkom op mijn Blog

Afbeelding
Ik (Bernard: intimi noemen mij JayBee of Bernie) ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de Lone Star state Texas USA. Mijn jongste zoon woont daar met zijn vrouw en kinderen. Ik ben 20+ jaar actief lid geweest van de pinksterbeweging in Nederland, heb gediend bij Opwekking en ben bekend met "de wonderen van genezing". Okay?

De grootste bedreiging

"Maar Esau rende op hem af en omarmde hem! Ze kusten elkaar en huilden" Zie hier toch (Gen 33:1-10), ... angst voor het onbekende kan verlammend werken.

Lees alsjeblieft even het hele verhaal over Jakob en Esau. Angst voor het onbekende, dat is echt ons grootste probleem. Wijzelf zijn de grootste bedreiging voor ons eigen functioneren.

Leg dat juk af, schud het van je af. Stap naar voren en ontmoet het onbekende.

Bear Hug.

Reacties