Welkom op mijn Blog

Afbeelding
Ik (Bernard: intimi noemen mij JayBee of Bernie) ben een geboren Amsterdammer met een groot hart voor de Lone Star state Texas. Mijn jongste zoon woont daar met zijn vrouw en kinderen.

Check de binnenkamers van je hart

Jezus vroeg aan de blinde man wat Hij voor hem kon doen (Lucas 18:41). De menigte rondom hen zal wel hebben gedacht: pffff, ziet Hij het dan niet? Humor: juist die omstanders waren blind. 

Verder een best wel lachwekkende situatie trouwens.

Natuurlijk zag Jezus dat de man blind was, net zoals Hij onze omstandigheden in het hier en nu kent. Maar daar geeft Jezus duidelijk helemaal niet om. Hij geeft om ons hart, om wat er binnen in ons (werkelijk) leeft. Daarom dus die vraag van Hem: wat wil je dat Ik voor je doe?

Dus: check de binnenkamers van je hart.

Bear Hug.

Reacties