Woord en beeld


Dit is dan de aftrap van een nieuwe look and feel van mijn Blog. Een samensmelting van woord en beeld met een fraaie slider op de homepage.

Als fervent vogelaar en hobbyfotograaf wil ik enkele van mijn natuurfoto's met je delen. Soms voorzien van een begeleidende tekst of gewoon alleen maar die ene fraaie plaat met beschrijving.

Voor mij draait alles om respect voor en verwondering over Zijn schepping. Een natuur waar jij en ik onderdeel van zijn, iets waar wij best bij stil mogen staan.

Mijn foto's zijn nagenoeg onbewerkt. Ik pas alleen het formaat aan, verder niets qua scherpte en of andere aanpassingen. Puur natuur dus :-) Het dwingt mij ook om ter plekke direct de juiste plaat te schieten. De bron is telkens een mix van Google Pixel en Canon in combinatie met Sigma lenzen.

Bear Hug.


0 comments: